Nasze opinie

Każda opinia jest dla nas niezwykle ważna. Z uwagą czytamy komentarze naszych pacjentów, by świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Opinie zadowolonych klientów dają nam ogromną satysfakcję i jeszcze bardziej nakręcają do pracy, dlatego jeżeli masz chwilę wolnego czasu to prosimy, podziel się swoimi wrażeniami na temat naszych usług.

Dodaj nową opinię

 
 
 
 
 
.
26 wpisów.
Marzena napisał/a 30 października 2017:
Super Pani chirurg naczyniowa, robiła mi dopplera ze 30 minut w nodze aż znalazła niestety fragment gdzie zrobiła sie zakrzepica ;)) wdrozyła odrazu leczenie klexanem , naprawde warto Polecam i pozdrawiam Marzena Kwiatkowska
Edward napisał/a 16 października 2017:
Dr Maciej Kogut to super specjalista, 2 lata chodziłem na zabiegi różne i nic nie pomagało, dr wykonał usg łokcia i stwierdził ,że uszkodzenie jest tak duże ,że trzeba podac osocze bogatopłytkowe prp. 3 tygodnie już mija od podania ból zniknął i mam nadzieje ,że ten stan sie utrzyma na dlugo. Dziekuje doktorze
Iwona napisał/a 3 maja 2017:
Najlepsze usg kolana prywatnie jakie robiłam, trwało bardzo długo, dostałam chyba z 10 zdjęć od Dr Smarzyka i cała kartka opisu, a robiłam juz w Lux medzie w medicoverze płaciłam oczywiscie 100zł a nie 180zł i nikt nic nie stwierdzal, badanie 10 minut opis 3 zdania i jedno zdjęcie. Juz wiem na czym polega dobre usg kolana. Polecam
Przemek napisał/a 9 stycznia 2017:
SUper ortopeda, bardzo dokładny , moge tylko potwierdzic to co przeczytałem w innych komentarzach, moze wiekszy parking by sie przydał 😉 ale reszta bez zarzutu. Pozdrawiam
Artur napisał/a 24 listopada 2016:
Super Doktor, widać, że się zna na robocie 45 minut mnie trzymał i sprawdzał nawet z drugim kolanem czy czasami nie mam po prostu takiej dziwnej budowy 😉 Znalazł problem z łakotką i torbielą, co potwierdził też rezonans. Pozdrawiam i dziekuję
Kaja napisał/a 30 sierpnia 2016:
Witam . Robiłam juz kilka razy ortopedyczne usg w Warszawie poniewaz uprawiam sport zawodowo i jeszcze nikt nie poświęcił mi tyle czasu jak robiłam usg kolana prywatnie w Warszawie co Pan doktor. 40 minut szukania pęknięcia łąkotki ale znalazł ta szczeline i wysłał mnie na dalsze konsultacje do ortopedy i juz mam termin operacji. Dziekuje doktorze za poświęcony czas.
Jakub napisał/a 1 sierpnia 2016:
Witam. Przedłużające się problemy z kolanem skłoniły mnie do wykonania badania USG. Wybór padł na BodyMove... i nie żałuje! 40 minut wnikliwego badania, w płaszczyźnie statycznej i dynamicznej, pozwoliło określić problem z łąkotką. Dostałem stronicowy opis mojego problemu, dzięki czemu mogę wreszcie udać się na artroskopię. Widać doświadczenie u ortopedy. Jestem zadowolony, polecam.
Adrian napisał/a 1 lipca 2016:
Super lekarz, bardzo precyzyjny i dociekliwy. Badał mnie 40 minut bo nie podobała mu sie moja łąkotka w kolanie, pozniejszy rezonans rozwjał wątpliwości i potrzebna była jednak artroskopia kolana. Polecam doktora bo w tej cenie poniżej 200zł ciężko w Warszawie o dobre usg ortopedyczne które zrobi fachowiec. Oczywiscie mozna isc do luxmedu albo innych tego typu speców za 100zł dostac opis 4 zdania na krzyż w opisie ze wiekszych zmian nie widze ;((( Gorąco Polecam Adrian
Arek Pelczar napisał/a 22 grudnia 2015:
Bardzo konkretny i rzeczowy lekarz. Uprawiam sport od dziecka i usg robie ze 2,3 razy w sezonie i zawsze jezdzilem do Królowej albo do Czyrnego po 250zł wydawałem bo naprawde sie przykładali, ale widze ze doktor Smarzyk to ta sama szkoła i tez jest wykładowcą i uczy innych lekarzy robić usg i zaryzykowałem i dzisiaj juz wiem gdzie bede robil następne;)) stosunek jakosc /cena najlepsze w Warszawie. Pozdrawiam Doktorze
Przemek Rutkiewicz napisał/a 9 października 2015:
Bardzo konkretny Pan doktor, nie dośc ,że zrobił USG kolana, to jeszcze polecił mi co z tym teraz zrobić i pokierował dalej to super fachowców ktorzy mnie postawili na nogi w szybkim tempie. Dziekuje doktorze za pomoc. Przemek
Ikona telefonu Zadzwoń
USG Warszawa logotyp

Wszelkie prawa zastrzeżone - Gabinet Usg prywatnie