Nasze opinie

Każda opinia jest dla nas niezwykle ważna. Z uwagą czytamy komentarze naszych pacjentów, by świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Opinie zadowolonych klientów dają nam ogromną satysfakcję i jeszcze bardziej nakręcają do pracy, dlatego jeżeli masz chwilę wolnego czasu to prosimy, podziel się swoimi wrażeniami na temat naszych usług.

Dodaj nową opinię

 
 
 
 
 
Wypełniając formularz zgadzasz się na zapisanie wprowadzonych danych do naszej bazy.
Twoje dane nigdy nie zostaną wykorzystane w celach marketingowych.
W celach bezpieczeństwa adres ip (54.80.219.236) zostanie zapisany.
19 wpisów.
Janina napisał/a 23 lutego 2018 o 21:02:
Dziekuje Pani doktor Alicji Siwko, wykryła u mnie zakrzepice i błyskawicznie wdrożyła leczenie przez co uniknełam poważnych konsekwencji. Super lekarz ale przede wszystkim wspaniały człowiek. Poświęciła mi prawie godzine aby wszystko dobrze opisać i zadzwoniła na oddział do Szpitala aby mnie przyjęto na cito. Jeszcze raz dziękuje .
REMIGIUSZ napisał/a 6 stycznia 2018 o 10:23:
WITAM . Ja borykałem się z łokciem tenisisty od 2 lat i mialem juz serie ultradzwieków i pola magnetycznego na nfz , blokady sterydowe w łokieć i dopiero doktor Kogut pokazał mi na usg jak bardzo mam po tych sterydach zniszcziny miesien i podał mi do środka moją własną krew czyli osocze pogatopłytkowe , zastrzyk troche bolał ale warto, od 3 tygodni żyje bez bólu , już zapomniałem jakie to fajne uczucie. Dziekuje doktorze
Kamil napisał/a 29 listopada 2017 o 13:10:
Dr Maciej Kogut to super profesjonalista, wykonał mi badanie usg łokcia i zakwalifikował mnie do zabiegu osocza bogatopłytkowego. Zabieg juz kiedyś miałem robiony w drugi łokiec w innej placówce i kompletnie inaczej był zrobiony i praktycznie nie pomógł( lekarz bez usg zrobił zastrzyk na chybił-trafił) . A tu sie okazuje ze doktor Kogut zrobił pod kontrolą USG super precyzyjnie i juz po 3 dniach czuje ,że jest mega efekt. Dziekuje bardzo . Będe polecał z czystym sumieniem.
Kamil P
Marzena napisał/a 30 października 2017 o 17:22:
Super Pani chirurg naczyniowa, robiła mi dopplera ze 30 minut w nodze aż znalazła niestety fragment gdzie zrobiła sie zakrzepica ;)) wdrozyła odrazu leczenie klexanem , naprawde warto Polecam i pozdrawiam Marzena Kwiatkowska
Edward napisał/a 16 października 2017 o 20:40:
Dr Maciej Kogut to super specjalista, 2 lata chodziłem na zabiegi różne i nic nie pomagało, dr wykonał usg łokcia i stwierdził ,że uszkodzenie jest tak duże ,że trzeba podac osocze bogatopłytkowe prp. 3 tygodnie już mija od podania ból zniknął i mam nadzieje ,że ten stan sie utrzyma na dlugo. Dziekuje doktorze
Iwona napisał/a 3 maja 2017 o 11:55:
Najlepsze usg kolana prywatnie jakie robiłam, trwało bardzo długo, dostałam chyba z 10 zdjęć od Dr Smarzyka i cała kartka opisu, a robiłam juz w Lux medzie w medicoverze płaciłam oczywiscie 100zł a nie 180zł i nikt nic nie stwierdzal, badanie 10 minut opis 3 zdania i jedno zdjęcie. Juz wiem na czym polega dobre usg kolana. Polecam
Przemek napisał/a 9 stycznia 2017 o 17:00:
SUper ortopeda, bardzo dokładny , moge tylko potwierdzic to co przeczytałem w innych komentarzach, moze wiekszy parking by sie przydał 😉 ale reszta bez zarzutu. Pozdrawiam
Artur napisał/a 24 listopada 2016 o 16:54:
Super Doktor, widać, że się zna na robocie 45 minut mnie trzymał i sprawdzał nawet z drugim kolanem czy czasami nie mam po prostu takiej dziwnej budowy 😉 Znalazł problem z łakotką i torbielą, co potwierdził też rezonans. Pozdrawiam i dziekuję
Kaja napisał/a 30 sierpnia 2016 o 08:38:
Witam . Robiłam juz kilka razy ortopedyczne usg w Warszawie poniewaz uprawiam sport zawodowo i jeszcze nikt nie poświęcił mi tyle czasu jak robiłam usg kolana prywatnie w Warszawie co Pan doktor. 40 minut szukania pęknięcia łąkotki ale znalazł ta szczeline i wysłał mnie na dalsze konsultacje do ortopedy i juz mam termin operacji. Dziekuje doktorze za poświęcony czas.
Jakub napisał/a 1 sierpnia 2016 o 16:32:
Witam. Przedłużające się problemy z kolanem skłoniły mnie do wykonania badania USG. Wybór padł na BodyMove... i nie żałuje! 40 minut wnikliwego badania, w płaszczyźnie statycznej i dynamicznej, pozwoliło określić problem z łąkotką. Dostałem stronicowy opis mojego problemu, dzięki czemu mogę wreszcie udać się na artroskopię. Widać doświadczenie u ortopedy. Jestem zadowolony, polecam.
Adrian napisał/a 1 lipca 2016 o 12:53:
Super lekarz, bardzo precyzyjny i dociekliwy. Badał mnie 40 minut bo nie podobała mu sie moja łąkotka w kolanie, pozniejszy rezonans rozwjał wątpliwości i potrzebna była jednak artroskopia kolana. Polecam doktora bo w tej cenie poniżej 200zł ciężko w Warszawie o dobre usg ortopedyczne które zrobi fachowiec. Oczywiscie mozna isc do luxmedu albo innych tego typu speców za 100zł dostac opis 4 zdania na krzyż w opisie ze wiekszych zmian nie widze ;((( Gorąco Polecam
Adrian
Arek Pelczar napisał/a 22 grudnia 2015 o 20:25:
Bardzo konkretny i rzeczowy lekarz. Uprawiam sport od dziecka i usg robie ze 2,3 razy w sezonie i zawsze jezdzilem do Królowej albo do Czyrnego po 250zł wydawałem bo naprawde sie przykładali, ale widze ze doktor Smarzyk to ta sama szkoła i tez jest wykładowcą i uczy innych lekarzy robić usg i zaryzykowałem i dzisiaj juz wiem gdzie bede robil następne;)) stosunek jakosc /cena najlepsze w Warszawie. Pozdrawiam Doktorze
Przemek Rutkiewicz napisał/a 9 października 2015 o 14:19:
Bardzo konkretny Pan doktor, nie dośc ,że zrobił USG kolana, to jeszcze polecił mi co z tym teraz zrobić i pokierował dalej to super fachowców ktorzy mnie postawili na nogi w szybkim tempie. Dziekuje doktorze za pomoc. Przemek
Rafał napisał/a 9 października 2015 o 14:17:
Super lekarz, godzine szukał problemu w moim kolanie az znalazł pękniecie łąkotki niestety, bardzo dokładny cały czas na monitorze mi pokazywał co znalazł dostałem mnóstwo zdjęć , naprawde polecam. Rafał
Witold napisał/a 21 września 2015 o 11:57:
Pan doktor , wykonał mi badanie które trwało prawie 20 minut plus potem z 10 minut opisywał i dostałem później całą strone problemów jakie znalazł w moim barku i jak sie potem okazało na rezonansie magnetycznym większośc tych problemów sie potwierdziła. Niestety operacja. Ale naprawde polecam tego lekarza bo widac ze nie od dziś robi USG.
Witek
Elżbieta napisał/a 18 września 2015 o 18:54:
Usg przeprowadzone fachowo, lekarz przez całą wizyte sie nie odezwał do mnie nawet słowem a lubie sobie pogadac z lekarzem w trakcie wizyty a tutaj nie wiem czy Pan doktor malomówny czy taki skupiony, w sumie nie poszłam do psychoanalityka tylko na usg więc też polecam jesli ktoś chce w dosyć dobrej cenie zrobić bardzo dokładne usg to warto.
Iwona Zych napisał/a 18 września 2015 o 18:50:
Witam doktorze. Dziękuje za trafną diagnozę, w późniejszym rezonansie potwierdziło się uszkodzenie więzadła rzepki, miał Pan racje 😉 polecam Pana znajomym
Michał R napisał/a 17 września 2015 o 09:50:
Super fachowiec, rozpoznał u mnie delikatne uszkodzenie łąkotki przyśrodkowej, nikt nie stawiał ze to moze byc powodem tak silnego bólu, jak sie okazało póxniej na artroskopii łąkotka była rozwarstwiona i to potwierdził Dr. Polecam i pozdrawiam Michał
Renata napisał/a 17 września 2015 o 09:48:
Super lekarz, chodziłam od ortopedy do ortopedy i nic nie widzieli w moim barku, byłam w Enelmedzie na usg i w Damiana i tez niby wszystko ok, a Dr Smarzyk siedział ze 30 minut aż znalazł zwapnienie w moim barku które naciskało gdzies na jakąś tkanke i powodowało ból przy unoszeniu reki. Jeszcze raz dziekuje doktorze za trafną diagnoze.

Nasi specjaliści czekają na Ciebie  - skontaktuj się już teraz!

USG Warszawa

ul. Twardowska 3 01-810 Warszawa (Bielany)
Telefon: +48 22 300 15 41
E-mail: gabinet@usg-warszawa.pl