Nasze opinie

Każda opinia jest dla nas niezwykle ważna. Z uwagą czytamy komentarze naszych pacjentów, by świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Opinie zadowolonych klientów dają nam ogromną satysfakcję i jeszcze bardziej nakręcają do pracy, dlatego jeżeli masz chwilę wolnego czasu to prosimy, podziel się swoimi wrażeniami na temat naszych usług.

Dodaj nową opinię

 
 
 
 
 
.
26 wpisów.
Gabryśka napisał/a 17 marca 2021:
Super firma, ostatnio z racji zamknięcia dostępu do lekarzy na NFZ , chodzę po lekarzach prywatnie. Robiłam tu usg doppler z wizytą u chirurga naczyniowego. Super cena jak za konsultację razem z usg na jednej wizycie i to zrobione przez specjalistę. Mamę swoja zapisałam na usg piersi i też mówiła ,że super Pani doktor. Polecam
Eliza napisał/a 15 lutego 2021:
Bardzo fachowy i pomocny personel. Opis szczegółowy , cena adekwatna do jakości usługi. Bez kolejek, bez czekania. Robiłam usg piersi i byłam bardzo zadowolona.
Wiktor napisał/a 23 października 2020:
Super szczegółowy opis badania. Wykonywałem usg łokcia u Dr Meszaros , bardzo dobra Pani Radiolog.
Jarek trener napisał/a 23 czerwca 2020:
Super profesjonaliści, nie wiem jak to możliwe ale 300m dalej konsultacja ortopedyczna 250zł plus Usg 250zł razem 500zł. A tutaj jeśli się robi wszystko na jednej wizycie 330zł. I to jest według mnie najlepsza cena w stosunku do jakości w Warszawie. Jestem trenerem personalnym widuje opisy usg ortopedycznego swoich pacjentów i widać gołym okiem ,że tu badanie wykonuje ortopeda który ma pojęcie, opis szczegółowy cała kartka a4. Polecam Doktora Koguta super fachowiec.
Wojtek napisał/a 31 maja 2019:
Super specjaliści. Po raz pierwszy odwiedziłem ich 3 lata temu na Twardowskiej na usg kolana, byłem zachwycony podejściem do klienta i jakością badania. Natomiast lokal pozostawiał wiele do życzenia, teraz moje dziecko potrzebowało usg stawu skokowego zadzwoniłem a tu nowa siedziba na Zoliborzu, pojechalismy, ta sama cena, ta sama jakość a klinika poprostu super, lokalizacja bomba , widac ,że prowadzi to wszystko ktoś z pasją i gdyby robili słabe badania to nie rozwineliby się tak . Polecam każdemu Wojtek Parzyk
Ania napisał/a 26 kwietnia 2019:
Jedno z nielicznych miejsc w którym można umówić się na badanie już tego samego dnia. Samo badanie usg dokładne, drobiazgowe kilka zdjęć plus szczegółowy opis oraz fachowe podejście dr Smarzyka do pacjenta. Po samym badaniu dodatkowo krótka rozmowa na temat schorzenia i zalecenia. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona 🙂 polecam
Bogna napisał/a 11 kwietnia 2019:
Byłam u pani doktor Alicji Siwko tydzień temu i jestem zachwycona. Pięknie dziękuję za życzliwe podejście do pacjenta (mam 75 lat), za wytłumaczenie wszystkiego i cierpliwość. Polecam!
Janina napisał/a 23 lutego 2018:
Dziekuje Pani doktor Alicji Siwko, wykryła u mnie zakrzepice i błyskawicznie wdrożyła leczenie przez co uniknełam poważnych konsekwencji. Super lekarz ale przede wszystkim wspaniały człowiek. Poświęciła mi prawie godzine aby wszystko dobrze opisać i zadzwoniła na oddział do Szpitala aby mnie przyjęto na cito. Jeszcze raz dziękuje .
REMIGIUSZ napisał/a 6 stycznia 2018:
WITAM . Ja borykałem się z łokciem tenisisty od 2 lat i mialem juz serie ultradzwieków i pola magnetycznego na nfz , blokady sterydowe w łokieć i dopiero doktor Kogut pokazał mi na usg jak bardzo mam po tych sterydach zniszcziny miesien i podał mi do środka moją własną krew czyli osocze pogatopłytkowe , zastrzyk troche bolał ale warto, od 3 tygodni żyje bez bólu , już zapomniałem jakie to fajne uczucie. Dziekuje doktorze
Kamil napisał/a 29 listopada 2017:
Dr Maciej Kogut to super profesjonalista, wykonał mi badanie usg łokcia i zakwalifikował mnie do zabiegu osocza bogatopłytkowego. Zabieg juz kiedyś miałem robiony w drugi łokiec w innej placówce i kompletnie inaczej był zrobiony i praktycznie nie pomógł( lekarz bez usg zrobił zastrzyk na chybił-trafił) . A tu sie okazuje ze doktor Kogut zrobił pod kontrolą USG super precyzyjnie i juz po 3 dniach czuje ,że jest mega efekt. Dziekuje bardzo . Będe polecał z czystym sumieniem. Kamil P
Ikona telefonu Zadzwoń
USG Warszawa logotyp

Wszelkie prawa zastrzeżone - Gabinet Usg prywatnie